Termotisak na dresove

termotisak na dresove…

Manilago – termotisak na dresove

termotisak na dresoveTvrtka Manilago se specijalizirala u izradi tiska s naglaskom na sportsku opremu. Obzirom da se ovdje radi o označavanju različitih vrsta tekstila gdje je svaki pojedinac jedinka za sebe, s vlastitim jedinstvenim oznakama – tisak brojeva, vrlo je važno odgovoriti ispravno na zahtjeve klubova u smislu da se strogo poštuju popisi igrača i njihovih veličina sportske opreme, sa pripadajućim brojevima (numeracijom igrača). Brojevi se tiskaju u tehnici termotisak na dresove, kao što je već spomenuto, a grbovi su isti za sve igrače (najčešće u tehnici digitalni tisak na dresove), stoga nema mogućnosti zamjene. Grbove tiskamo u digitalnom tisku, a u pojedinim slučajevima koristimo se tehnikom sitotiska (za velike serije).

Uz numeraciju i klupske oznake često se na opremi (poglavito dresovima) nađe i uvijek dobrodošao logo sponzora. Za izradu takvih logotipa potrebno je dostaviti valjanu pripremu (formati cdr, ai, eps…) kako bi tisak bio kompletan. Ukoliko ne postoji ista, prema postojećem uzorku, uvijek je moguće napraviti novu pripremu.

Čest slučaj u našim klubovima je stiska s vremenom, tj. odluka o promjeni sportske opreme u zadnji tren. Tvrtka Manilago na takve zahtjeve odgovara vrlo brzo, poštivajući zadane rokove kako bi momčad koja se natječe imala na vrijeme gotovu sportsku opremu. Na taj način je moguće organizirati tisak već za jedan dan, što znači da ukoliko nema posebnih zahtjeva vezanih uz tisak (termotisak na dresove), isti može biti gotov već idući dan i ekipa je spremna za natjecanje. U takvim okolnostima ograničenja u smislu radnog vremena za nas ne postoje. Pa ipak, za sve sudionike je manje stresno kada se kompletna priprema za tisak odradi promišljeno i na vrijeme, a ekipa se usredotoči isključivo na natjecanje bez nepotrebnog razmišljanja o opremi.

Većina klubova ima vlastitu sportsku opremu na koju se zatim radi tisak, no za one koji nemaju opreme, nemaju ideju gdje bi je kupili ili im je jednostavno najlakše sve riješiti na jednom mjestu, u mogućnosti smo ponuditi kvalitetni sportski brend Alpas koji je zbog odličnog omjera cijene i kvalitete sve više prisutan našem tržištu.

Ukoliko ste se iz bilo kojih razloga zainteresirali za ono što mi radimo, kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam vrlo brzo odgovoriti, poslati ponudu ili samo dati savjet… jer mi smo tu zbog Vas!

/ sitotisak / digitalni tisak / termotisak / reference /