2. siječnja 2016.

Manilago o nama

manilago tisak na majice i tisak na dresoveTvrtka Manilago razvila se iz 20-godišnjeg iskustva u uslugama tiska, oslikavanju vozila, izradi reklama i pečata. Na zahtjeve tržišta usredotočili smo se uglavnom na tisak na tekstil, odn. nekoliko užih područja vezanih uz tisak na sportsku opremu, a to su tisak na dresove, tisak na trenirke,tisak na majice, tisak na jakne, tisak na sportske torbe…

Svima je jasno da svaki pojedini igrač mora biti individualno označen, a ujedno prepoznatljiv u okviru kluba u kojem igra, stoga je tisak na sportsku opremu važan kao poveznica sa imenom kluba čiju cjelinu predstavlja u ukupnom broju klubova iste vrste sporta. Dobro promišljen tisak na dresove, tisak na trenirke i ostalu sportsku opremu dodatno dovodi do prepoznatljivosti klubova na sportskoj sceni. Ukoliko je klub uspješan i u postizanju rezultata, svi će poželjeti na neki način participirati u uspjehu, a to je najlakše kroz originalnost tiska.

Sve češće sudjelujemo u brendiranju malih i velikih hrvatskih tvrtki koje su shvatile da je vizualni identitet itekako važan u prepoznavanju na zahtjevnom domaćem i europskom tržištu. Shodno tome, sve više tvrtki se odlučuje za tisak na radna odijela, tisak na zaštitnu odjeću – razne radionice i pogoni; tisak na košulje, tisak na kute – kafići, pekarnice, frizerski i kozmetički saloni, a ne zaboravimo spomenuti i naše najmlađe koji već vrlo rano počinju promišljati kako biti originalan i prepoznatljiviji od ostalih – već pogađate, radi se o našim maturantima za koje svake godine radimo tisak na majice za norijadu kao i majice za maturante. Kako se u tisku razlikuju mnoge tehnike, prilagodili smo se strojevima tržištu u namjeri da zadovoljimo kupca kvalitetom, cijenom i brzinom izrade tiska. Tako u ponudi imamo tri najčešće tehnike, a to su termo tisak, digitalni tisak i sitotisak, gdje su prva dva pogodni za manje serije, a sitotisak za velike serije otisaka.

Sve pripreme bilo bi idealno poslati u vektorskom obliku, u formatima cdr, ai, eps…

I ne zaboravite fontove pretvoriti u krivulje!

Ukoliko nemate vlastitu pripremu, možemo se koristiti standardnim fontovima, linijski obraditi postojeći uzorak iz neprikladnog formata, ili Vam ponuditi naše usluge dizajna.

Za sve upite, pitanja i nejasnoće te dostave priprema možete nas kontaktirati:

Manilago
M. Basarovića 26
10408 Velika Mlaka

Tel: 01/6234-672

Mob: 091/509-4598
091/7618-403

e-mail: nikola.fistric1@zg.t-com.hr